Alweer over de helft...


... time flies when you're having fun. Ja, het seizoen is ongemerkt alweer over de helft en het smaakt nog steeds naar meer. Wekelijks zijn alle banen wel even bezet, mede door een mooi gestegen ledenaantal dit jaar. Welkom aan alle nieuwkomers en we hopen dat jullie nog jaren "fun" bij Kennemerland beleven. Dat geldt uiteraard ook voor de al meer oudgedienden. We hebben een mooie mix van (relatief) jong tot (relatief) belegen. En die kunnen het prima met elkaar vinden!

Dat geldt ook voor de eeuwig jeugdigen van het Heren 1 competitie- team, al leidde het structureel verliezen van driesetters soms wel tot wat haarscheurtjes in de innige relatie. Gelukkig is er altijd nog de 3e helft waarin na een korte evaluatie weer overgegaan wordt naar de orde van de dag. En laten we wel wezen: De mannen hebben toch maar mooi beslag weten te leggen op de 3e plaats dit seizoen, daar waar ze vorig jaar nog net van het podium werden gestoten. Als komende jaren eenzelfde progressie geboekt wordt lonkt over 3 jaar weer de 2e klasse!

Het bestuur zal zich ongetwijfeld alweer buigen over die ene vraag die ieder jaar weer op komt borrelen over "de dag die je weet dat gaat komen" : het Kennemerland clubuitje. Ieder jaar een verrassing maar ook ieder jaar weer gezellig. We wachten het geduldig af. Vast meer hierover in het volgende nieuwsbulletin.De webmaster