Nog efkes...


.... en dan loopt het seizoen alweer richting het eind. Hoewel, Kennemerland laat zich niet zomaar van de baan jagen. Het seizoen duurt altijd lekker lang, tot de laatste woensdag van juni. Nog alle gelegenheid dus om de shuttle er nog eens flink van langs te geven. Bovendien, we hebben altijd nog het toetje!

Zeker, zul je misschien denken. Die Algemene Leden Vergadering (ALV), wanneer is die eigenlijk? Nou, die staat voor woensdag 23 mei gepland, direct aansluitend op de speelavond. Ik begrijp dat je het jaarlijks optreden van onze penningmeester niet wilt missen, en al helemaal niet het gratis biertje (bedoeld om de opkomst wat op te krikken) maar dat bedoelde ik eigenlijk niet...

Inderdaad, het clubuitje, wanneer staat die eigenlijk gepland? Na lang intern beraad heeft het bestuur onderstaand persbericht uit laten gaan:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste Badmintonners,

Het is al weer een jaar geleden dat de Mol werd ontmaskerd!

Weten jullie het nog: Marc die feilloos Bert aan wees als de Mol en hij had helemaal gelijk!

De mol is ontmaskert dus dit jaar gaan we iets anders doen. Maar het wordt wel weer spannend. Ook dit keer heb je weer tact, behendigheid en een beetje kennis nodig om te winnen!
Want we gaan Risk spelen!

Risk hoe ging het ook al weer? Ieder groepje krijgt een opdracht en moet door middel van winnen zijn opdracht vervullen. Hoe je kan winnen dat hoor je de 26ste!

We verzamelen om 14.30 bij Zuidam, Scheepmakersdijk 2A als startpunt om daarna de wijde wereld van Risk in te trekken.

Na de wereld veroverende middag zal er aansluitend gegeten gaan worden bij "Tierney's pub" Het eten wordt deels betaald door de vereniging maar de drankjes zijn voor eigen rekening. De eigen bijdrage bedraagt 15 Euro, net als vorig jaar en net als vorig jaar graag cash ter plaatse te voldoen.

Omdat we graag willen weten wie er komen willen wij je vragen om je op te geven bij Marc of Olaf op de woensdagavond.

Graag zien we jullie allemaal op deze dag de strijd eens op een andere manier aangaan!

Groetjes namens het bestuur, Marc en Olaf

Het bestuur.